Torty

Kompozycje smakowe tortów

1. „Pomarańczowiec” – biszkopty kakaowe z nadzieniem z pomarańczy, krem o smaku czekoladowym z chrupkami, krem o smaku kawowym.

2. „Biszkoptowo-karmelowy” - ciasto biszkoptowe, krem o smaku waniliowym, krem o smaku karmelowym.

3. „Czekoladowo-orzechowy” - ciasto biszkoptowe kakaowe oraz orzechowe, krem o smaku czekoladowym z wiśniami kandyzowanymi, krem o smaku kawowym.

4. „Marakuja” – ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao, śmietanka z dodatkiem nadzienia czekoladowego i chrupek czekoladowych, śmietanka z dodatkiem nadzienia o smaku marakui.

5. „Porzeczkowo – orzechowy” – biszkopt z dodatkiem kakao, biszkopt orzechowy, nadzienie z czarnej porzeczki, krem o smaku kawowym.

6. „Śmietanowo-wiśniowy” – biszkopt kakaowy, śmietanka z wiśniami.

7. „Różne+Różne” – biszkopt kakaowy, orzechowy, makowy i kokosowy, krem o smaku waniliowym, czekoladowym i kawowym z dodatkiem owoców brzoskwini i wiśni.

8. „Szwardzwaldzki” – biszkopt kakaowy nasączony alkoholem wiśniowym, śmietana, wiśnie

9. „Leśny mech” – ciasto biszkoptowo-tłuszczowe ze szpinakiem, śmietana z galaretką o smaku wiśniowym i suszoną żurawiną.

10. „Adwokat” – biszkopt z dodatkiem kakao, krem o smaku adwokatowym.

11. „Czekolada-orzech-kokos”- biszkopt kakaowy, orzechowy, kokosowy, krem o smaku czekoladowym, krem o smaku waniliowy z brzoskwiniami.

12. „Czekoladowo-biszkoptowy” - biszkopt kakaowy, biszkopt, krem o smaku czekoladowym i waniliowym

 

Istnieje możliwość własnych kompozycji smakowych.