Torty
Kompozycje smakowe tortów
1. „Pomarańczowiec” – biszkopty kakaowe z nadzieniem z pomarańczy, krem o smaku czekoladowym z chrupkami, krem o smaku kawowym.
2. „Biszkoptowo-karmelowy” - ciasto biszkoptowe, krem o smaku waniliowym, krem o smaku karmelowym.
3. „Czekoladowo-orzechowy” - ciasto biszkoptowe kakaowe oraz orzechowe, krem o smaku czekoladowym z wiśniami kandyzowanymi, krem o smaku kawowym.
4. „Marakuja” – ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao, śmietanka z dodatkiem nadzienia czekoladowego i chrupek czekoladowych, śmietanka z dodatkiem nadzienia o smaku marakui.
5. „Porzeczkowo – orzechowy” – biszkopt z dodatkiem kakao, biszkopt orzechowy, nadzienie z czarnej porzeczki, krem o smaku kawowym.
6. „Śmietanowo-wiśniowy” – biszkopt kakaowy, śmietanka z wiśniami.
7. „Różne+Różne” – biszkopt kakaowy, orzechowy, makowy i kokosowy, krem o smaku waniliowym, czekoladowym i kawowym z dodatkiem owoców brzoskwini i wiśni.
8. „Szwardzwaldzki” – biszkopt kakaowy nasączony alkoholem wiśniowym, śmietana, wiśnie
9. „Leśny mech” – ciasto biszkoptowo-tłuszczowe ze szpinakiem, śmietana z galaretką o smaku wiśniowym i suszoną żurawiną.
10. „Adwokat” – biszkopt z dodatkiem kakao, krem o smaku adwokatowym.
11. „Czekolada-orzech-kokos”- biszkopt kakaowy, orzechowy, kokosowy, krem o smaku czekoladowym, krem o smaku waniliowy z brzoskwiniami.
12. „Czekoladowo-biszkoptowy” - biszkopt kakaowy, biszkopt, krem o smaku czekoladowym i waniliowym
Istnieje możliwość własnych kompozycji smakowych.